040 128 543
vezava@lpi.si

Vezava in tisk diplom v Ljubljani je aktualna predvsem zato, ker je Ljubljana največje slovensko univerzitetno stičišče. Ponudba vezave je v Ljubljani zelo velika, praktično je na vsaki fakulteti oz. v njeni bližini fotokopirnica, ki ponuja poleg fotokopij še vezavo. To pa še ne pomeni, da je obisk najbližje fotokopirnice za vas najbolj ugodna rešitev.

Vezava in Tisk Diplome na enem mestu
Pri nas naročilo opravite od doma, kar preko naslonjača. Zvezane diplome pa vam pošljemo po pošti oz. dostavimo na vašo fakulteto.

Kaj ponujamo?

Imamo veliko izbiro barv ter ponujamo zlat in srebrn tisk črk na platnici. Pri nas lahko izbirate celo med vrsto materiala platnice (usnje ali platno). V primeru predhodne najave in posredovanja podatkov (o platnici) vam opravimo vezavo v 15 minutah.

Kako do naročila ali povpraševanja?

Torej ne glede iz katerega konca Slovnije ste, lahko naročilo vezave in tiska opravite od doma preko obrazca, ki ga najdete v meniju “Kontakt” ali pa nam povpraševanje pošljete kar na vezava@lpi.si. Mi vam na podlagi vaših zahtev pošljemo ponudbo vezave in tiska, če se z njo strinjate jo potrdite, mi pa vam storitev opravimo po dogovoru, ter dostavimo po pošti.

Te zanima tudi Lektoriranje diplomskih nalog?

Comments are closed.