040 128 543
vezava@lpi.si

Vezava Diplomske Naloge hitro in ugodno

Potrebuješ Vezavo diplomske naloge?

Naročilo za vezavo diplomske naloge lahko pri nas odaš preko spleta, označiš način plačila (preko e-banke ali po povzetju) in v dogovorjenem roku oz. najkasneje v 3 dneh dobiš zvezane diplomske naloge na dom.

Kakšna je kvaliteta vezave diplomske naloge?

Vezava diplomske naloge se izvaja izključno s trdimi platnicami, na katero po vaši želji dodamo napis v zlati ali srebrni barvi. Pri diplomskih nalogah, ki so obojestransko tiskane obvezno uporabimo boljši 100 gramski papir, ki preprečuje, da bi se črnilo zaradi obojestranskega tiska poznalo na drugi strani.
Na izbiro imate dve vrsti platnic v večih barvah:
umetno usnje ali
umetno platno.

Kaj od tega boste izbrali je lahko deloma odvisno tudi od vaše fakultete. Nekatere že v naprej predpisujejo obezno bravno in vrsto platnic, druge pa to prepuščajo vam.
Pred tiskom še enkrat preverite ali je vaša diplomska naloga oblikovana v skladu z navodili vaše fakultete.

Kako lahko naročim oz pošljem povpraševanje?
Povpraševanje lahko oddate preko spletnega obrazca, ki vam je vodilo pri posredovanju ključnih podatkov za izdelavo ponudbe za vašo vezavo.

Ko dobimo povpraševanje vam pošljemo ponudbo, ki pa jo v primeru, da se z njo strinjate enostavno potrdite in naročilo je tako oddano.

Vezava diplomske naloge je opravljena in dostavljena vam najkasneje v roku 3 dni, z možnostjo prdhodnega dogovora, da zvezano diplomo dobite že naslednji dan.

Pri večjih naročilih nudimo za tisk in vezavo diplomskih nalog dodatne ugodnosti.

Comments are closed.