040 128 543
vezava@lpi.si

Spletno poslovanje pri naročilu tiska in vezave

V kakšnem času živimo?

V času, ko je spletno poslovanje že nekaj vsakdanjega. Kljub temu je še nekaj panog oz. ljudi, ki temu sistemu ne zaupa oz. meni, da spletno poslovanje ni primerno za njih.

Mi smo se na področju tiska in vezave diplomskih nalog odločili, da bomo poslovali povsem preko spleta. To sedaj tudi počnemo. Pri nas je tisk in vezava diplomske naloge enostavnejša, kot kadar koli. Kljub temu, da govorimo o povsem spletnem poslovanju pa ne želimo povsem avtomatizirati poslovanje, ker menimo, da je na področju tiska in vezave občasno potrebna direktna komunikacija.

Zgodi se, da se vam mudi in želite npr. že naslednji dan doma po pošti prevzeti natisnjeno in zvezano diplomsko nalogo. Za takšne in drugačne (urgentne) primere smo vedno dosegljivi preko telefona 031/ 716-637.

Konec koncev imamo že veliko izkušenj na področju tiska in vezave diplomske naloge, zato bomo veseli vsakega klica.
Kako oddam spletno naročilo oz. kako poteka poslovanje?

1. Preko spletnega obrazca, ki vsebuje vse kriterije za izdajanje točne ponudbe nam pošljete povpraševanje oz. naročilo.

2. V roku ene ure vam nazaj na vašo e-pošto posredujemo točno ponudbo, kjer pri večjih količinah ponujamo razne ugodnosti. Če se s ponudbo strinjate, jo potrdite in naročilo je tako uradno sprejeto.

3. Med tem, ko vam mi dilomsko nalogo natisnemo in zvežemo, vi preko spletne (ali navadne) banke poravnate račun. Plačate lahko tudi po povzetju a je to treba navesti v spletnem obrazcu.

4. V dogovorjenem času oz. najkasneje v roku 3 dni pa vam dostavimo končne zvezane diplomske naloge na dom.

Za vsa vprašanje glede tiskanja in vezave diplomskih nalog smo dosegljivi na vezava@lpi.si ali na 031/716-637.

Comments are closed.